Doori Honey Intensive маска за коса – ревю

Здравейте!

Днешното ревю ще е на един продукт, в който се влюбих от първото използване!

Doori Honey Intensive Hair Mask е висококачествена професионална маска за коса, която е обогатена с арган и пчелно млечице и притежава силно антиоксидантно действие.

След като останах много доволна от корейските шийт маски за лице и постоянно слушах всички да хвалят корейската козметика за коса, реших да пробвам първо този продукт.

Веднага ми хареса удобната опаковка на маската от 150 мл. Аромата ѝ също е свеж и приятен.

Когато прочетох етикета, ми направи много добро впечатление, че маската защитава косата от вредните UV-лъчи. Съставките снабдяват косъма с ценни аминокиселини, подхранват и укрепват кутикула.

Още след първите няколко измивания косата ми стана гладка и мека, с много блясък. Маската не я утежнява и ѝ придава повече еластичност.

В състава ѝ има копринени протеини и кератин, които обещават да намалят накъсването и да предпазят от образуване на нови цъфтежи.

Наистина, след 2 месеца употреба, мога да кажа, че косата ми почти не цъфти, кадифено мека е и има адски много блясък.

Прочетох, че някои определят маската като неикономична, но при мен е точно обратното. Досега не си бях купувала маска в тубичка и при първото използване ми направи впечатление колко по-малко продукт използвам, защото ми е много по-лесно да дозирам количеството. Може и аз да нанасям по-малко маска от останалите, но за мен това е най-икономичната, която някога съм пробвала.

Цената на маската е 16,89 лв. и вече може да се намери както онлайн, така и в Лили и Аптеки Ремедиум.

* Постът не е спонсориран! Продуктът е закупен с лични средства!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *