LUSH Bubblegum ексфолиант за устни – ревю

Здравейте!

Днешното ревю ще е свързано с грижата за кожата на устните и по-точно тяхната ексфолиация – нещо, което много хора пропускат.

Представям Ви Bubblegum Lip Scrub от LUSH, който присъства и в статията ми “Любими продукти за май ’19”.

Това е розов захарен ексфолиант за устни с аромат на дъвка.

Той почиства мъртвите клетки и люспите кожа от устните, оставяйки ги влажни и гладки.

Ексфолиантът е с масло от жожоба и ситно гранулирана захар и е веган.

От LUSH купуват съставки от производители, които не правят опити с животни!

Продуктите на марката са ръчно изработени и с невероятни аромати.

Опаковката е стъклена, което не спирам да повтарям, че е важно за съхранението на качествата на продуктите, а и е по-екосъобразно.

За много хора такъв тип продукти са напълно излишни, защото в интернет има страшно много рецепти за домашно приготвяне, но в случая готовият ексфолиант ни пести време и усилия, като съставките му са с необходимите пропорции, за да „работи“ за нас.

Аз най-много харесах страхотния му аромат на дъвка и прекрасното усещане, с което дарява устните ми след употреба. Те стават много меки и изглеждат по-обемни и плътни.

Като любител на матовите червила, за мен е важно кожата на устните ми да е гладка и хидратирана – така червилото изглежда много по-добре и се задържа за по-дълго време. Освен това съм и голям фен на ексфолирането на кожата на тялото – не го пропускам като стъпка в грижа за кожата ми и съм много доволна от това редовно „освежаване“, което ѝ осигурявам. Затова веднъж седмично ексфолирам и устните си – смятам, че за устните по-редовна употреба на ексфолиант е излишна, а дори и опасна, защото там кожата е много тънка и нежна.

Цената му, в магазините на LUSH, е 16,75 лв., бурканчето е 25 гр. и се предлага с още 4 аромата – мед, морковена торта, шоколад и мента.

За мен този продукт е и много икономичен, защото ми е нужно съвсем малко количество, за да ексфолирам устните си и при употреба веднъж седмично, ще ми стигне за около година.

* Постът не е спонсориран! Продуктът е закупен с лични средства!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *