Catrice The Fresh Nude Collection палитра сенки за очи – ревю

Здравейте!

Днес реших да Ви представя една палитра със сенки за очи, която много харесвам, а именно Catrice The Fresh Nude Collection.

Не съм голям фен на използването на сенките за очи през седмицата, защото сутрин, преди работа, нямам достатъчно време за тях. Но за някое вечерно излизане или през почивните дни обичам да си „играя“ с цветовете и да подчертавам очите си.

Палитрата съдържа пастелни сенки и такива с брокат и е в любимите ми nude цветове, като има светли, тъмни, по-розови, по-бежови и по един цвят за изсветляване и контуриране.

Харесвам това, че в една сравнително малка опаковка е поместено всичко, от което имам нужда, за да направя по-лек или по-тежък грим, в зависимост от повода и настроението ми.

Сенките се нанасят и преливат лесно и издържат, докато не ги премахна с измивен гел или мицеларна вода. Някои цветове са леко прашливи, но за мен това не е проблем.

На снимката не изглеждат много пигментирани, но мога да кажа, че пигментацията им е средна и спрямо цената, не съм имала по-големи очаквания и съм доволна.

Палитрата е на цена от 10,19 лв. и може да се намери в дрогериите и онлайн, а в опаковката се съдържат общо 9 цвята сенки за очи.

* Постът не е спонсориран! Продуктът е закупен с лични средства!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *