Добре дошли в моят блог!

Казвам се Стефани, на 28 години и съм от град София.

По професия съм икономист и още от втори курс работя в банковата сфера. През 2018 година придобих магистърска степен “Банково дело и международни финанси” и това е нещо, което наистина харесвам, а работата ми ми доставя голямо удоволствие.

Никога не съм била любител на писането и предпочитанията ми към математиката и “точните” науки винаги са си личали. Но с времето открих, че обичам да разказвам за продуктите, които са ми направили впечатление, а също така и съветите за красота, които давам на заобикалящите ме, показват резултати.

През 2020 година станах майка за първи път и темите бременност, майчинство и детско развитие сами изкочиха на дневен ред. Обичам да събирам нова информация по тези теми и да я споделям в удобна форма на аудиторията.

Друго много любимо занимание за мен е пътуването! Обикновено пътувам със съпруга си. Обожавам да обикаляме и разглеждаме с часове различни забележителности, природа и да се наслаждаваме на атмосферата на всяка една наша дестинация. Правя много снимки и обичам, след всяко завръщане, да разказвам за видяното и за преживяванията, които сме имали.

Това са и причините да направя собствен блог – искам да разказвам за различни козметични продукти, да давам съвети за красова, да коментираме заедно майчинството и да описвам пътувания си, като препоръчвам места, които да посетите.

Приятно четене!

Можете да ме откриете и в социалните мрежи:
Instagram – https://www.instagram.com/mommysteffysblog/
Facebook – https://www.facebook.com/mommysteffysblog