alverde околоочен серум – ревю

Здравейте!

Днешното ревю ще е свързано с околоочния серум на alverde.

Той съдържа био годжи бери и витамин Е, които подпомагат регенериращата функция на кожата и я предпазват от свободните радикали, като така противодействат на преждевременното ѝ стареене.

Съдържащият се натурален коензим Q10 действа като антиоксидант, а формулата с растителен глицерин, хиалуронова киселина и бетаин овлажнява интензивно кожата.

В състава на серума има и органични био масла – сусамово, кайсиево и масло от ший, които подхранват кожата.

Формулата му е много лека, попива бързо и не омазнява.

Предназначен е за кожа над 30 години, а аз съм на 25, но реших да игнорирам този факт. Причината е, че чух добри отзиви за серума от гримьора Кирил Гуцов, а каквото съм пробвала след негова препоръка, ми е харесало.

И този път се радвам, че му се доверих – използвам серума всяка вечер, от около месец, и забелязвам заглаждане на някои фини линии.

Аз съм привърженик на продуктите на alverde, заради натуралният им състав. Винаги съм готова да пробвам нещо на марката.

Според мен, единствения минус на серума е силният му аромат на годжи бери, тъй като аз по принцип не го харесвам. Но хубавото е, че той не се задържа дълго и изчезва, докато разнеса серума (с потупващи движения!)

Серумът е в опаковка от 10 мл, но е изключително икономичен. Помпичката е удобна за употреба и дозира необходимото количество с едно натискане.

Цената на продукта е около 8 лв. и може да се намери, както всички продукти на alverde, в DM.

* Постът не е спонсориран! Продуктът е закупен с лични средства!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *