KIKO Milano – последни покупки

Днес искам да Ви представя 3 продукта на марката KIKO Milano.

При последното ми пътуване посетих магазинът им в Амстердам (за съжаление тук нямат официален магазин, но продуктите от онлайн магазина им вече се доставят до България) и си избрах червило, глос и молив-глос за устни. Цветовете са сходни, съчетават се добре и са много подходящи за ежедневен грим.

Червилото е матово, много меко и дълготрайно. Харесва ми, че не се събира в гънките на устните и не се втвърдява, следователно няма усещане за опъване. Аз си избрах телесен цвят, но не прекалено светъл, за да не седи като коректор върху устните и го нося както в комбинация с глоса, така и самостоятелно.

Глоса е хидратиращ, с много фини брокатени частици, които не се усещат. При него ми харесва това, че се нанася много лесно и не се разтича. Обикновено го използвам в комбинация с червилото, защото не е с много наситен цвят. За мен голям плюс е и това, че не лепне, както повечето глосове, които съм използвала.

Молива-глос все още не е отворен, защото за мен е взаимозаменяем с другите два продукта. Естествено, пробрах го в магазина и главната причина да си го взема е, че е с много приятна текстура, цвета е наситен и може да се използва самостоятелно, като ефекта е на червило + глос. Има много брокатени частици, а от пробата останах с впечатление, че ще е икономичен продукт.

Честно казано, до момента съм използвала само продукти за устни и хайлайтър на марката, но винаги съм оставала много доволна.

* Постът не е спонсориран! Продуктите са закупени с лични средства!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *