С дъх на теменужки, Vivienne Sabó

Здравейте!

Днес ще Ви разкажа за впечатленията си от два продукта на френската марка Vivienne Sabó. Те ми бяха предоставени от Moiatakozmetika.com, тъй като ме избраха за техен Beauty Expert за месец юни.

Всъщност отдавна разглеждам продуктите на Vivienne Sabó и все се чудех кой от тях да пробвам. Е, от Moiatakozmetika.com явно разчетоха мислите ми и ми изпратиха две матиращи течни червила от серията Matte Magnifique, за да ги тествам и да Ви представя мнението си.

Ще започна с представяне на Vivienne Sabó, защото това е марка, която разказва една интересна и вълнуваща история.

Става въпрос за една жена и нейния любим, живели през 30-те години на миналия век. Тогава млада, Вивиан е влюбена в съвършенството на живота и твори рецепти за красота. Тя е завършила химия в Сорбоната, а нейния любим ѝ помага в създаването на чудеса. Като всяка въздействаща любовна история обаче, тяхната е трагична. Все пак нищо не се губи напълно! Дневникът на Вивиан, нейното сърце, изпълнен с магически рецепти за красота, попада в човек, който разчита формулите.

Така се заражда марката Vivienne Sabó и ни пренася в наситената с магия парижка пролет, за да изпълни живота ни с дъх на теменужки. Продуктите ѝ веднага грабват любовта на европейския моден свят, като са оценени високо по качество, дизайн и разнообразие, а в същото време, през тях прозира и романтичната френска душа.

Разбира се, освен красивата любовна история и стила на Vivienne Sabó, най- важното нещо, което ни грабва в един продукт, са неговите качества.

Аз харесвам матиращите червила и използвам главно такива, още от появата им на нашия пазар. За мен е важно червилото (независимо матиращо или не) да е дълготрайно и да не изсушава устните. Тук от Vivienne Sabó отговориха на изискванията ми! Но това, което най-много харесах в тези червила е, че не се появява усещане за стягане на устните. Първоначално това ме наведе на мисълта, че няма да са много дълготрайни, но реших, че усещането за кадифена мекота на устните е толкова прекрасно, че ще си затворя очите за второто си важно „условие“. Дори не забелязах как минаха няколко часа на работа, като един от тях прекарах на обяд, а когато се върнах в офиса установих, че червилото ми е като непокътнато. Това вече ме впечатли!

От Moiatakozmetika.com ми изпратиха два цвята от серията Matte Magnifique – номер 212 Tea rose и номер 214 Cool dark pink. Няма да крия, че 214 ми е твърде ярко и не е точният за мен цвят, но 212 ми стана фаворит сред матиращите червила и не спирам да го използвам ежедневно.

Иначе и двете червила подчертават и оформят контурите на устните идеално, като имат наистина наситен цвят. След като прочетох повече за тях, разбрах, че приятното усещане за устните се дължи на силиконовите масла в състава им. Матиращият ефект е великолепен и се получава веднага след нанасяне, т.е. не е нужно да изчакам червилото на изсъхне, а благодарение на фалцов апликатор разпределям количеството идеално.

Можете да разгледате пълната гама от цветове в сайта на Moiatakozmetika.com и да си изберете нещо ново, с което да се докоснете до красивата любовна история на Vivienne Sabó!

Цената в търговската мрежа на червилата е 11,98 лв., а опаковката е 3 мл.

* Постът не е спонсориран!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *