Yves Rocher – страхотни летни предложения

Днес ще ви запозная с два продукта на Yves Rocher, които открих случайно при последното ми посещение на магазина им в Serdika Center.

Представям Ви шампоан душ-гел за коса и тяло от лятната серия Monoi de Tahiti.  

Честно казано взех продукта, за да го използвам само като душ-гел, защото не харесвам нищо, което е 2в1, 3в1 и т.н. Привлече ме най-вече невероятният му аромат – наистина те пренася на някой екзотичен бряг. Освен това продуктите на Yves Rocher са натурални и изцяло растителни, а това е от особено значение за здравия вид на кожата и като цяло за организма.

По принцип съм доволна от продуктите на Yves Rocher, като най-често използвам душ-гел или лосион на марката. Този шампоан душ-гел също се оказа много хубав и се радвам, че директно си взех голямата опаковка от 400 мл. Иначе продуктът се предлага и в стандартна опаковка от 200 мл, като от предишен опит мога да кажа, че е много икономична, стига за дълго време и е удобна при пътуване. Цената на този продукт 2в1 е около 8 лв. за опаковката от 400 мл. и около 6 лв. за тази от 200 мл, но в момента и двете са намалени тук, а голямата опаковка е на промоция и в официалните магазини на Yves Rocher.

Относно качествата му като душ-гел мога да кажа, че почиства добре, не изсушава кожата (което за мен е огромен плюс, защото моята е много суха на места), а ароматът му е много траен и идеален за летния сезон.

Вторият продукт, който ме изкуши, е сухото масло за тяло за подчертаване на тена, отново от серията Monoi de Tahiti. То хидратира много добре кожата и оставя страхотен и дълготраен аромат. Предлага се в опаковка от 125 мл, като продукта е много икономичен. Цената му е около 18 лв., а в момента е на промоция тук и в официалните магазини на марката.

За първи път използвам сухо масло и съм много доволна от този продукт. Усещането е малко странно, защото на ръката изглежда като обикновено олио за тяло, но след нанасяне не е мазно, а по-скоро оставя лек филм, който не цапа дрехите. Наистина успява да хидратира кожата ми за 24 часа, а вече споменах, че моята е по-суха.

В момента, по случай 60-годишнината си, от Yves Rocher правят подарък при покупка над 20 лева. Моят е концентриран душ-гел с аромат на манго и кориандър (ухае страхотно 😉 ). Продуктът е с растителна почистваща основа и 97% съставки от растителен произход. Опаковката е от 100 мл, но на нея пише, че е достатъчна за 40 душа, а в сезона на летните почивки смятам, че е идеална за път.

* Постът не е спонсориран! Продуктите са закупени с лични средства!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *