NUXE Huile Prodigieuse Florale сухо олио – ревю

Здравейте!

Реших да направя една поредица с ревюта на продукти, които използвам последните няколко месеца и от които съм много доволна.

Днес ще започна поредицата с ревю на нещо много любимо за лятото.

Представям Ви Nuxe Huile Prodigieuse Florale Multi-Purpose Dry Oil for Face, Body and Hair with 7 Precious Botanical Oils или накратко – NUXE Huile Prodigieuse Florale Сухо олио.

Това е висококачествено мултифункционално сухо масло за лице, тяло и коса, което е разработено със зашеметяващо флорално ухание (наистина го обожавам!) и съдържа 7 ценни натурални масла за копринено мека и сияйна визия.

96,6% от съставките му са от натурален произход.

Формулата осигурява интензивна подхранваща и хидратираща грижа, която действа до 8 часа след нанасянето. Действа антиоксидантно, предпазва от свободните радикали и създава защитен щит срещу замърсяванията.

Съдържащите се масла от цубаки, арган, макадамия, пореч, камелия, лешник и сладък бадем възстановяват, коригират и омекотяват, действат изключително благоприятно и притежават мощни подхранващи и хидратиращи свойства.

Деликатната текстура на маслото е лесна за нанасяне и приятна за употреба.

Това, което най-много ми харесва е, че не седи мазно и не цапа дрехите. Обличам се десетина минути, след като съм нанесла маслото и мога да изляза.

Харесвам и факта, че опаковката му е стъклена, което за мен е важно, когато говорим за съхранение на качествен продукт. А с капачката, в розов цвят, изглежда като бижу сред козметиката ми.

Аз лично използвам сухото масло само за кожата на тялото си, тъй като и преди съм Ви споменавала, че не съм фен на продукти тип 2в1, 3в1 и т.н., но се замислям, дали да не го пробвам и за омекотяване на краищата на косата (най-вече заради аромата).

Цената на продукта в аптечната мрежа е между 39,00 и 46,00 лева., като се предлагат и още 4 варианта на маслото.

* Постът не е спонсориран! Продуктът е закупен с лични средства!

Leave a Reply

Your email address will not be published.