L’Oreal Paradise Extatic помада за вежди – ревю

Здравейте!

Днес Ви представям L’Oreal Paradise Extatic помада за вежди, която е включена и в статията ми „Любими продукти за юли ’19“.

За веждите си винаги съм използвала молив, тъй като аз имам дупки само в самото им начало (към носа) и не ми отнемаше много време и усилия, за да ги попълня и оформя.

Но се радвам, че открих тази помада, защото е много по-удобна от молива и изглежда по-естествено. Наистина се работи лесно с нея, покривна е и за мен е голям плюс, че не се размазва изобщо.

Харесва ми и това, че издържа цял ден, дори повече от 15 часа (почти всеки ден я нося по толкова), а се почиства много лесно с измивен гел.

Помадата се оказа и адски икономична, като аз не я нанасям по цялата дължина на веждите и на мен ще ми стигне поне за една година, а най-вероятно и за повече.

Може да се намери в дрогериите и в повечето сайтове, които предлагат козметика, но забелязах, че в DM има 4 нюанса – за тъмни вежди, два кафяви (по-светъл и по-тъмен) и за руси вежди, докато останалите ни предоставят по-ограничен избор.

Аз си избрах помадата за тъмни вежди, защото моите са почти черни и ми пасна идеално.

Цената ѝ варира между 15 и 22 лв., а опаковката е 3 гр. Към нея си има четчица, която на мен ми е адски удобна.

* Постът не е спонсориран! Продуктът е закупен с лични средства!

Leave a Reply

Your email address will not be published.