Maybelline Colossal спирали – ревю

Здравейте!

Продължавам поредицата ревюта с любимите ми спирали от Maybelline New York.

Използвам Maybelline Colossal Go! Extreme Volum’ Express Leather Black от появяването ѝ на нашия пазар до момента. Правила съм много опити да я сменя, но не съм откривала друга, която така добре да ми пасне.

Придава обем на миглите ми и ги прави някак „рошави“, което на мен ми харесва, защото аз съм с дълги мигли и ако спиралата ги подчертае и раздели (ефект, който повечето хора търсят) започват да приличат на крачета на паяк. Изобщо не се харесвам със супер дълги мигли, а и така те се допират до клепача и оставят точици спирала, което си е направо грозно…

Четката на тази спирала има и резервоарче, което задържа от продукта и така можем да се гримираме без да вкарваме и изкарваме четката няколко пъти и да изсушаваме спиралата.

Харесва ми и наситеният черен цвят, който придава на миглите ми, защото в края си моите са много изсветлели (сигурно, защото лятото на плажа съм без грим и не ги пазя особено от слънцето..)

За мен плюс и това, че спиралата се почиства дори само с вода, а през деня не се размазва и рони.

Maybelline Colossal Platinum Black е последната спирала от Maybelline New York, която излезе на нашия пазар.

Аз съм фен на спиралите на марката от около 10 години и винаги си купувам новите им предложения.

От излизането на Colossal Go! Extreme Volum’ Express Leather Black не си намирах друга, която да ми хареса, но Colossal Platinum Black много ми допадна.

Тя прави миглите много по-изразени. Отново не ги издължава прекалено и се почиства лесно. Направи ми впечатление, че вечер, когато си почиствам грима, на тампончето остава лек сив пигмент и много брокат от спиралата, а на миглите изглежда наситено черна.

Все пак не спирам да използвам и първата, защото тя определено си остава мой фаворит.

Цената на спиралите е около 16-17 лв., но редовно са намалени на 9 лв. 

* Постът не е спонсориран! Продуктът е закупен с лични средства!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *