Catrice Liquid Camouflage коректор – ревю

Здравейте!

Продуктът, който ще Ви представя днес е любимец на повечето момичета и скоро разбрах защо!

Това е коректорът Catrice Liquid Camouflage, обещаващ много силно покритие до 12 часа.

Ще започна с уточнението, че аз нямам тъмни кръгове, нито торбички и използвам този коректор само, за да изсветля допълнително зоната около очите.

Коректорът наистина е покривен, водоустойчив и икономичен. Но при мен подчертава фините линии под очите и това е единственото, което не ми харесва – редовно изтривам част от продукта и затова не мога да кажа, че издържа 12 часа.

Харесва ми да го използвам като основа за сенки, защото изравнява тена на клепача, изсветлява добре зоната и сенките се задържат за по-дълго, като не се събират в сгъвката на окото, защото коректора е със сух завършек и клепача не се омазнява.

Друго, което харесвам в продукта е, че е с удобен апликатор и нанасянето е лесно и бързо, а коректорът може да се разнесе както с гъбичка, така и с пръсти.

Предимство на този продукт е и това, че се продава в дрогериите и цената му е 7,90 лв., за опаковка от 5 мл. Изборът е между 5 цвята, което също е плюс, защото обикновено срещам само светъл и тъмен коректор и нито един не е подходящ за мен.

Отново подчертавам, че не съм проверила „силата“ на коректора срещу тъмни кръгове под очите, но го намирам за много покривен и според мен ще се справи и с тях.

* Постът не е спонсориран! Продуктът е закупен с лични средства!

Leave a Reply

Your email address will not be published.